Onze werkwijze

De aanleg van vloerverwarming

Als uw huis nog gebouwd moet worden zult u weinig merken van de aanleg van vloerverwarming. Uw keuze voor vloerverwarming wordt meegenomen in de bouwplannen en als u uw huis betrekt kunt u gelijk genieten van de aangename warmte. Wilt u in uw bestaande huis graag vloerverwarming aanleggen, dan hoeft u zich geen zorgen te maken voor grote overlast.

De aanleg van vloerverwarming wordt door VON op een vakkundige en professionele manier gedaan. Door gebruik te maken van de nieuwste machines en de deskundigheid van onze medewerkers gebeurd dit geheel stofvrij.

Hoe gaan we te werk

Een vloerverwarming kan op diverse manieren worden gemaakt en verwerkt. Er worden flexibele buizen (slangen) in de vloer verwerkt. Dit kan door middel van binden en beugelen aan de ondervloer (beton) en daarna een cementdekvloer met een krimpnet hierop aangebracht wordt. De buizen kunnen ook op een krimpnet worden bevestigd en hier overheen de dekvloer storten.

Een ideaal systeem voor bestaande woningen is het infrezen van gleuven (stofvrij) in de bestaande dekvloer (afwerkvloer) en de slangen hierin bevestigen. Bij bestaande woningen is dit laatste systeem vaak de goedkoopste oplossing. De buizen worden aangesloten op een regelunit die ervoor zorgt dat het hete water van de CV-ketel wordt getransporteerd door de vloerverwarming buizen. Hierdoor wordt de vloer verwarmd. In de regelunit zit een circulatiepomp verwerkt die het water transporteert door de buizen (slangen). VON biedt u de keus uit een breed scala aan vloerverwarmingsverdelers en andere materialen van verschillende leveranciers.

Request a Callback

We’ll give you a call to discuss the best driving course for you:

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Of bel ons voor meer informatie

Offerte aanvragen
  • 06 – 2240 4938