VACATURE:
ZELFSTANDIGE MONTEUR VLOERVERWARMING

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging en heb je ervaring in de installatietechniek? Vind je het niet erg om zelfstandig te werken en houd je van veel vrijheid binnen je werk? Wij zijn voor ons bedrijf Vloerverwarming Oost Nederland op zoek naar een monteur vloerverwarming.

Vloerverwarming Oost Nederland is een bedrijf dat zich bezig houdt met vloerverwarming in de meest brede zin van het woord. Advisering, levering, plaatsing, wij bieden het hele pakket aan.

Wat verwachten we van jou en wat ga je doen?

Als monteur vloerverwarming werk je constant op andere locaties van (nieuw)bouwwerven tot bij mensen thuis. Dit houdt dus niet alleen in dat je klantgericht en op een enthousiaste manier te werk gaat, maar het vereist ook de nodige communicatieve vaardigheden van jouw kant. Jij bent er immers verantwoordelijk voor het eindresultaat en zorgt er hierbij voor dat de wensen van de klant zo goed mogelijk worden nageleefd. Bovendien ben je flexibel en geven wij je veel vrijheid tijdens het werk. Je zal dan ook veelal zelfstandig werken en vloerverwarmingen aansluiten, waarbij je de eerder opgedane ervaring of je diploma in de installatietechniek kunt toepassen. Oplossingsgericht en adequaat werken klinkt je dan ook niet vreemd in de oren.

Deze vacature betreft een fulltime functie op basis van 40 uur per week. Om je werkzaamheden op een juiste manier te kunnen uitvoeren is het bezit van rijbewijs B een pré.

Kortom, heb jij ervaring en een diploma in de installatietechniek en ben je:

  • In staat om zelfstandig te werken en aansluiten
  • Op zoek naar veel vrijheid op werkgebied
  • Communicatief vaardig
  • Positief ingesteld
  • In bezit van rijbewijs B
  • Enthousiast en klantgericht

En lijkt het je leuk om ons team te komen versterken? Laat dan hieronder je gegevens achter, dan nemen we contact met je op.

SOLLICITEER DIRECT

Naam *
Telefoonnummer *
Email-adres *

Nog vragen over de functie? Neem dan contact op met Willie Poelman op telefoonnummer 06 – 2240 4938 voor verdere informatie. Wie weet mogen we je binnenkort verwelkomen bij ons bedrijf.